زمان کنونی: 22-10-2018, 04:21 PM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه‌ی فرصت‌های شغلی کارفرمایان در اونتاریو
نویسنده پیام
youka آفلاین
Posting Freak
*****

ارسال‌ها: 1,203
تاریخ ثبت‌نام: Nov 2016
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 8 thank(s) in 8 post(s)
ارسال: #1
برنامه‌ی فرصت‌های شغلی کارفرمایان در اونتاریو
دولت اونتاریو، برنامه مهاجرتی جدیدی برای مهاجران به کانادا راه‌اندازی کرده است. برنامه فرصت‌های شغلی کارفرمایان برای مهارت‌های مورد نیاز که در ۱۶ آگوست اطلاع‌رسانی شده و در همان روز آغاز به کار کرد، برنامه‌ای آزمایشی برای کارگران مشاغلی است که تقاضا برای آنها بالا است و شغلی در اونتاریو به این کارگران پیشنهاد می‌کند. برنامه فرصت‌های شغلی کارفرمایان برای مهارت‌های مورد نیاز، بخشی از برنامه نامزدان مهاجرت به اونتاریو (OINP) است که به اونتاریو اجازه می‌دهد تا افراد را بر مبنای معیارهای تعیین شده توسط استان، برای مهاجرت به کانادا نامزد کند.
لیست فعلی شغل‌ها، شامل مشاغلی در حوزه کشاورزی و ساخت و ساز است. متقاضیان تنها در صورتی می‌توانند برای گرفتن مشاغل اقدام کنند که تمامی معیارهای شایستگی را احراز کرده، پیشنهاد شغلی تمام‌وقت و دایمی از طرف یک کارفرما در اونتاریو دریافت نموده، و فرم کارفرما را کامل و امضا کنند و به عنوان بخشی از مدارک تقاضای شغل، آپلود نمایند.
لیست مشاغل
فرصت‌های شغلی باید برای مشاغل واجد شرایطی باشند که در طبقه‌بندی ملی مشاغل (NOC)، دارای مهارت درجه C یا D هستند. فهرست این مشاغل در زیر آورده شده است.
شغل    شماره در طبقه‌بندی ملی مشاغل
نصاب و تعمیرکار مسکونی و تجاری    ۷۴۴۱
اپراتورهای تجهیزات سنگین (به غیر از جرثقیل)    ۷۵۲۱
کارگران عمومی مزارع    ۸۴۳۱
کارمندان مهدکودک‌ها و گلخانه‌ها    ۸۴۳۲
کارگران برداشت‌کننده‌ی محصول    ۸۶۱۱
کارگران و کمک‌یاران معاملات ساختمانی    ۷۶۱۱
متخصصان و تکنیسین‌های زمین‌شناسی و معدن    ۲۲۱۲
قصاب صنعتی، برش‌دهنده گوشت، تهیه‌کننده مرغ، و کارگران مرتبط    ۹۴۶۲
.
 
به منظور احراز شرایط لازم ارائه درخواست برای برنامه مهارت‌های مورد نیاز، متقاضیان باید از طرف یک کارفرمای ساکن اونتاریو پیشنهاد شغلی دریافت کرده باشند. این پیشنهاد باید شامل معیارهای زیر باشد:
•    شغلی دایمی (با زمان پایان نامعلوم) و تمام‌وقت در یکی از حیطه‌های واجد شرایط بخش‌های کشاورزی یا ساخت ساز باشد (برای مشاهده لیست مشاغل واجد شرایط به جدول بالا مراجعه کنید)
•    با میزان دستمزد متداول در اونتاریو برای آن شغل و منطقه سازگار باشد.
o    اگر متقاضی در حال حاضر در چنین شغلی مشغول به کار است، کارفرما باید الزامات دستمزد متداول را رعایت نموده و حقوقی پرداخت کند که با دستمزد فعلی فرد برابر بوده یا از آن بیشتر باشد.
متقاضیان باید شرایط زیر را نیز احراز کرده باشند:
•    تجربه کاری: متقاضیان باید تجربه‌ی روی هم ۱۲ ماه کار در اونتاریو در طی ۳۶ ماه قبل از تاریخ برگه درخواست داشته باشند. این ۱۲ ماه باید دارای دستمزد و تمام‌وقت (یا پاره‌وقت به میزان ساعات معادل تمام‌وقت) بوده و در حیطه مشاغل واجد شرایط باشد (به جدول بالا مراجعه کنید). کار فصلی واجد شرایط این بند نمی‌باشد.
•    تحصیلات: متقاضیان باید در حد معادل دبیرستان کانادا یا بیشتر درس خوانده باشند و این در ارزیابی مدارک تحصیلی آنها مشخص باشد.
•    مدرک و گواهی معتبر: متقاضیان باید هنگام ارائه درخواست خود، مدرک یا گواهی معتبری برای تجارب کاری خود در شغلی که نیازمند مدرک یا گواهی است، داشته باشند.
•    زبان: متقاضیان باید در معیار زبان کانادا (CLB)، سطح ۴ را برای انگلیسی یا فرانسه در تمامی مهارت‌های زبانی (نوشتار، گفتار، شنیدار و خواندن) کسب کرده باشند.
•    مخارج اسکان: متقاضیان باید منابع مالی و/یا درآمد کافی در اونتاریو داشته باشند.
علاوه بر این، کارفرمای ساکن در اونتاریو نیز باید واجد شرایط زیر باشد:
•    به مدت حداقل سه سال در کسب و کار فعال بوده باشد.
•    در اونتاریو محل کاری داشته باشد که متقاضی در آنجا مشغول به کار شود.
•    مطابق با تمام قوانین کار استانی باشد. این قوانین حداقل شامل استانداردهای اشتغال، بهداشت و ایمنی، و قوانین روابط کار می‌باشد، ولی محدود به این موارد نمی‌شود.
•    اگر کارفرما در منطقه گریتر تورونتو است، باید:
o    حداقل یک میلیون دلار درآمد ناخالص سالیانه در سال مالی اخیر داشته باشد.
o    در مکانی که متقاضی مشغول به کار خواهد شد، پنج کارمند دائمی تمام وقت داشته باشد که شهروند کانادا یا ساکنین دائمی آن هستند (به ازای هر موقعیت شغلی که در هر سال باید پر شود).
•    اگر کارفرما خارج از منطقه گریتر تورونتو است، باید:
o    حداقل ۵۰۰ هزار دلار درآمد ناخالص سالیانه در سال مال اخیر داشته باشد.
o    در مکانی که متقاضی مشغول به کار خواهد شد، سه کارمند دائمی تمام وقت داشته باشد که شهروند کانادا یا ساکنین دائمی آن هستند (به ازای هر موقعیت شغلی که در هر سال باید پر شود).
یک فرصت شغلی تمام‌وقت و دایمی، به معنای شغلی است که تاریخ پایانی برای آن منظور نشده، شامل حداقل ۱۵۶۰ ساعت کاری با حقوق در طی یک دوره ۱۲ ماهه بوده، و مستلزم حداقل ۳۰ ساعت کار در هفته باشد.
منبع : www.continentalgroup.info



 
17-02-2018 07:41 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سفارت ایران در برلین با برنامه روز درهای باز وزارت همکاری اقتصادی و توسعه آلمان همکار iranembberlin 0 114 07-11-2017 12:24 AM
آخرین ارسال: iranembberlin
  برنامه ی مهاجرتی استان نوا اسکوشیا (NSNP) maya2015 0 260 21-06-2017 12:47 AM
آخرین ارسال: maya2015

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان