زمان کنونی: 17-12-2018, 03:33 PM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخذ اقامت اسپانیا:96.7.27
نویسنده پیام
saheleaftab1 آفلاین
Junior Member
**

ارسال‌ها: 42
تاریخ ثبت‌نام: Oct 2017
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
ارسال: #1
اخذ اقامت اسپانیا:96.7.27
اخذ اقامت اسپانیا:
شرایط تحصیل در اسپانیایکی از قدیمی ترین پادشاهی های دنیا متعلق به کشور اسطوره ای و زیبای اسپانیا می باشد. این کشور متحد اتحادیه اروپا یکی از جذاب ترین و پربازدید ترین کشور های دنیا می باشد که توانسته با سرمایه گذاری های مناسبی در زمینه گردشگری و همچنین با کمک قدمت و تاریخچه پر از تحولات خود و با حفظ آثار و بناهای تاریخی خود هر ساله میلیون ها نفر را به سمت خود جذب نموده و صنعت گردشگری را به عنوان صنعت دوم پر درآمد برای کشورش مبدل نماید .
شهر های مادرید به عنوان پایتخت و بارسلون ، والنسیا ، سویا ، ساراگوزا و مالاگا بزرگترین شهر های این کشور هستند که هر کدام در زمینه های مختلف برای این کشور حائز اهمیت می باشند . یکی از سیاست های اقتصادی و مهم کشور اسپانیا که توانسته هم برای این کشور اعتبار فراوان به همراه داشته باشد و هم درآمد خوبی را برای دولت و کشور اسپانیا به همراه داشته باشد ایجاد دانشگاه هایی با امکانات و سطح تحصیلی بالا و جذب دانشجویان داخلی و خارجی در راستای بالا بردن سطح سواد علمی مردمان اسپانیا و سایر کشور های جهان می باشد .
دولت اسپانیا با اتخاذ راه کارهایی مانند ارائه بورسیه های تحصیلی عالی هر ساله علاقمندان به ادامه تحصیل و دریافت مدارک بالای دانشگاهی را در کشور خود پذیرا بوده و در ضمن آن توانسته همواره در سطح اول دنیا دانشگاه های خود را به روز و در رقابت نگه دارد تا جایی که فارق التحصیلان اکثر دانشگاه های این کشور تنها با ارائه مدارک دانشگاهی خود به راحتی در بهترین پست های ادارات دولتی و خصوصی در کشور خودشان و یا حتی در خود اسپانیا مشغول به کار شده و اقامت خود را هم در این کشور دریافت نموده اند .
کودکانی که به سن سه سالکی می رسند در این کشور باید به مهد  کودک راهی شوند و تا 3 سال از آموزش های مقدماتی  این مراکز بهره مند شوند . البته تنها یک سال از این تحصیلات اجباری می باشد ولی اکثر خانواده ها ترجیح می دهند که حداقل دو سال از این 3 سال را برای کودکان خود برنامه ریزی نمایند . سپس مقطع آموزش های ابتدایی در دوره ای 5 ساله را باید سپری نموده و با آموزش های خواندن و نوشتن و برخی از فعالیت های اجتماعی و علمی ابتدایی آشنا می شوند . دوره متوسطه دو مرحله ای است . مرحله اول 3 ساله می باشد و با پایان این سه سال دوره تحصیلات مدرسه ای به اتمام خواهد رسید . دوره دوم هم سه ساله است و دانش آموزان در پایان مدرک تحصیلی آکادمیک یا Bachiller را دریافت می کنند. در این مرحله دانش آموز می تواند انتخاب نماید که به کلاس های پیش دانشگاهی یک ساله برود و یا دوره مهارت های حرفه ای را ببیند .
دانشگاه ها ، مجتمع های علمی و فنی و مجموعه های هنر های زیبا  سه مرکز ارائه دهنده تحصیلات عالیه در اسپانیا می باشند . برای ورود به دانشگاه یا باید دیپلم پایان دبیرستان داشته باشند و آزمون ورودی بدهند و یا باید تحصیلات دوره پیش دانشگاهی را گذرانده باشند .
 
 
برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .


travel.sahelaftab.com
 02188656892


 
 

 
19-10-2017 03:48 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اسپانیا دومین کشور ::بزرگ توریستی دنیا saheleaftab1 0 210 07-10-2017 12:13 PM
آخرین ارسال: saheleaftab1

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان