زمان کنونی: 22-10-2017, 02:29 AM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزا تایلند
نویسنده پیام
maya2015 آفلاین
Senior Member
****

ارسال‌ها: 306
تاریخ ثبت‌نام: Mar 2017
اعتبار: 0
Thanks: 2
Given 1 thank(s) in 1 post(s)
ارسال: #1
ویزا تایلند
 
Thailand Visa
همانطور که میدونید برای سفر به تایلند و ورود به تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش ، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد.
در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است.
 
 
مراحل درخواست ویزا تایلند :
 
درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است
 
 
افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)
 
هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).
 
آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.
 
برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.
 
 
در طی مراحل درخواست ویزا یکسری قوانین مربوط به گذرنامه نیز وجود دارد که در اینجا ذکر کرده ایم.
 
گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
 
گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
 
گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.
 
اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر
 
  در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
 
در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید.
 
مدارک لازم برای ویزای تایلند :
 
برای اقدام برای ویزا تایلند مدارکی لازم است که در هنگام مراجعه به سفارت یا دفاتر آژانس هواپیمایی باید این مدارک را همراه داشته باشد.این مدارک شامل موارد زیر میشود:
 
 
برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.
 
  قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.
 
کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.
 
متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

قیمت تور لحظه آخری پوکت را در سایت ما ببینید
 
12-10-2017 01:22 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانستنیهای جالب درباره تایلند youka 0 21 23-09-2017 02:41 PM
آخرین ارسال: youka
  چگونه می ‌توان بیش از ۳۰ روز پس از ورود در تایلند باقی ماند youka 0 22 23-09-2017 02:25 PM
آخرین ارسال: youka
  زمانهای مناسب برای سفر به تایلند youka 0 37 23-09-2017 02:16 PM
آخرین ارسال: youka
  زندگی ارزان در تایلند youka 0 20 23-09-2017 01:59 PM
آخرین ارسال: youka
  ۵ نکته‌ای که قبل از سفر به تایلند بهتر است بدانید! youka 0 28 17-09-2017 12:33 AM
آخرین ارسال: youka
  جشن گل در تایلند کی برگزار می شود؟ youka 0 27 17-09-2017 12:15 AM
آخرین ارسال: youka
  تایلند، بهشتی برای معتادان خرید! youka 0 27 16-09-2017 11:58 PM
آخرین ارسال: youka
  جشن آب هیجان انگیز در تایلند youka 0 75 26-07-2017 02:42 PM
آخرین ارسال: youka
  بهترین زمان برای سفر به تایلند youka 0 83 22-07-2017 11:43 PM
آخرین ارسال: youka
  کشورهایی که سخت ویزا صادر می کنند 2 youka 0 187 07-03-2017 07:07 PM
آخرین ارسال: youka

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان