زمان کنونی: 26-09-2017, 12:50 PM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقت سفارت آمریکا
نویسنده پیام
azaran آفلاین
Junior Member
**

ارسال‌ها: 13
تاریخ ثبت‌نام: Sep 2017
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
ارسال: #1
وقت سفارت آمریکا
  آژانس آنامهر پرواز با تجربه چندین سال سابقه در زمینه اخذ وقت سفارت آمریکا آماده ارائه خدمات وقت سفارت آمریکا در دبی، وقت سفارت آمریکا در ارمنستان، وقت سفارت آمریکا درآنکارا (که دارای آفیسر فارسی زبان می باشند) و کلیه کشورهای دیگر از قبیل کشورهای اروپایی -که در آنها امکان مصاحبه با ایرانیان وجود دارد-  می باشد. لذا خواهشمند است اقدامات مربوط به تعیین وقت سفارت خود را به کارشناسان مجرب آنامهر پرواز بسپارید.مراحل تعیین وقت سفارت آمریکا: 1- تکمیل فرم درخواست ویزا ( فرم DS-160 ) مهم ترین مرحله جهت اقدام برای دریافت ویزاهای کوتاه مدت آمریکا تکمیل اپلیکیشن فرم DS-160 می باشد. این فرم حاوی اطلاعات فردی هر نفر از اعضای خانواده می باشد که باید به دقت تکمیل گردد. چنانچه متقاضیان به شخصه قادر به پر کردن این فرم نیستند بهتر است این امر را به کارشناسان این شرکت سپرده تا ازهرگونه ایجاد خطا و بروز مشکلات بعدی جلوگیری گردد.هرگونه اشتباه در تکمیل این فرم ممکن است منجر به رد درخواست متقاضی شود.2- تعیین وقت ملاقات جهت تعیین یک قرار ملاقات در کنسولگری آمریکا برای مصاحبه با افسر ویزا باید یک زمان مشخص تعیید گردد. این روند شامل ایجاد یک حساب کاربری، انجام واریزی های مربوطه و تعیین ساعت، روز و مکان مصاحبه می باشد. که این امر به طور کامل توسط آژانس آنامهر پرواز صورت می پذیرد. هر متقاضی بسته به هدف سفر خود باید نوع ویزای دریافتی خود را مشخص نماید.معمولا در اکثر موارد متقاضیان با هدف گردشگری، بازدید اقوام، تحصیلی و ... تحت عنوان ویزای غیر مهاجرتی به ایالات متحده آمریکا سفر می کنند. مدت زمان لازم جهت ریافت وقت سفارت بر حسب نوع ویزای درخواستی و محل کنسولگری متغیر است.به علت متغییر بودن نوبت دهی کنسولگری ایالات متحده در امارات، ارمنستان و ترکیه بر حسب زمان و نوع ویزای درخواستی جهت مطلع شدن از وقت های موجود با آژانس آنامهر پرواز در تهران تماس بگیرید. 3- آمادگی برای حضور در مصاحبه متقاضیان محترم بهتر است چند روز قبل از عزیمت به کشور مورد نظر جهت مصاحبه با کارشناسان ما در رابطه با نحوه چینش مدارک، مصاحبه و رفتار با افسر ویزا و .... در ارتباط باشند. افسر ویزا در طی مصاحبه برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا را دارد یا خیر. اطلاعات فرم Ds-160 - مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی در حین مصاحبه تعیین کننده این امر خواهد بود.ممکن ایت پرونده ویزا مورد نظر نیاز به بررسی های بیشتر داشته باشددر این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا در اختیار وی قرار می دهد. تمام کنسولگری های ایالات متحده از داوطلبان انگشت نگاری به عمل می آورند.برخی از کنسولگری های ایالات متحده اشخاص زیر14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می نمایند؛ اما توصیه میگردد کلیه متقضیان،بدون در نظر گرفتن شرایط سنی، در مصاحبه حضور یابند.پروسه روند بررسی مدارک:ممکن است پرونده شما نیاز به بررسی های اداری بیشتر يا اصطلاحا Administrative processing داشته باشد . در این صورت به متقاضی گفته می شوددر هفته های آینده و یا حتی ماه های بعد پس از اتمام پروسه بررسی، از طریق سایت یا ایمیل وضعیت نهایی ویزای خود را پیگیری کنند. در حالت ایده آل ممکن است پرونده نیازی به بررسی بیشتر نداشته باشد و افسر ویزا در همان روز مصاحبه با صدور ویزای شما موافقت می کند.توضیحات تکمیلی:لطفا به هیچ عنوان اقدام به برنامه ریزی نهایی جهت سفر خود و تهیه بلیط قبل از صدور ویزا نکنید.هیچ ارگان، سازمان و یا حتی نهادی نمی تواند به شما ضمانت صدور قطعی ویزا را بدهد.اگر در گذرنامه منقضی شده شما ویزای معتبری موجود باشد شما می توانید با دریافت گذرنامه جدید و معتبر همراه با گذرنامه منقضی شده که ویزا در آن چسبانده شده مسافرت کنید.همچنین می توانید کلیه خدمات تور مسافرتی خود به کشورهای محل مصاحبه و همچنین بعد از اخذ ویزا رزرو هتل و بلیط ایالات متحده را به ما بسپارید.مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت برای کسانی که اپلیکیشن فرم را پر نکرده انداسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .تکمیل فرم DS-160 فارسی که توسط آژانس آنامهر پرواز در اختیارمتقاضی گذاشته خواهد شد.اسکن دعوتنامه،در صورت داشتن دعوتنامه ، و مدارک اقامتی دعوت کننده.یک قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید یا اسکن آن با رزولوشن 600*600 پیکسل ( صورت کاملا معلوم باشد) در صورتیکه متقاضی دعوت نامه ازکشور آمریکا را نداشته باشد و قصد سفر جهت گردشگری را دارد این شرکت توانایی تهیه دعوت نامه برای متقاضیان محترم را دارد. مدارک مورد نیاز  برای متقاضیانی که اپلیکیشن فرم را پر کرده اند :اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم (صفحه بارکد یا DS-160 confirmation page)متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک فوق ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند .فرم های مورد نیاز برای سفارت آمریکانوع فرم نام فرماپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدت DS-160فرم پرداخت SEVIS I-901فرم پذیرش هزینه های مالی دعوتشونده I-134فرم های مربوط به گرین کارت DSP122-DS0230 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی امریکا :یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین ds-160 به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارتکه توسط این مرکز انجامپذیر است.اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به امریکا و اصل پاسپورت های قبلی.اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در امریکا .1 قطعه عکس 5 × 5 .اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .بیمه ی مسافرتیاصل و ترجمه رسمی شناسنامه.برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ،وقت سفارت آمریکا جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه 6 ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 6 ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و ... ).مدارک میزبان در امریکا ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در امریکا یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و ... ).اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی و...** ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت امریکا می افزاید.منبع:وقت سفارت آمریکا

 
(آخرین ویرایش در 12-09-2017 02:28 PM توسط azaran.)
10-09-2017 04:43 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  وقت سفارت کانادا azaran 0 25 10-09-2017 04:34 PM
آخرین ارسال: azaran
  10 پارک ملی کمتر شناخته شده آمریکا zahrasafareonline 1 35 03-09-2017 08:46 PM
آخرین ارسال: sayeh.barani
  پیکاپ ویزای آمریکا kttca 1 817 21-01-2017 03:31 PM
آخرین ارسال: adonis655
  ویزای دانشجویی آمریکا (F1) : kttca 1 777 21-01-2017 03:28 PM
آخرین ارسال: adonis655
  تور آمریکا را با ما متفاوت تجربه کنید. kttca 1 827 21-01-2017 03:27 PM
آخرین ارسال: adonis655
  ویزای توریستی B1-B2 آمریکا: kttca 1 798 21-01-2017 03:25 PM
آخرین ارسال: adonis655
  راهنمای ویزای توریستی کشور آمریکا mohammad1980 1 465 21-01-2017 03:23 PM
آخرین ارسال: adonis655
  مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت آمریکا gashtenavid1 1 781 21-01-2017 03:20 PM
آخرین ارسال: adonis655
  مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت کانادا gashtenavid 1 749 21-01-2017 03:18 PM
آخرین ارسال: adonis655
  وقت سفارت آمریکا kttca 1 758 21-01-2017 03:15 PM
آخرین ارسال: adonis655

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان