زمان کنونی: 21-07-2017, 12:08 PM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراکی هایی از گرجستان
نویسنده پیام
youka آفلاین
Posting Freak
*****

ارسال‌ها: 921
تاریخ ثبت‌نام: Nov 2016
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 5 thank(s) in 5 post(s)
ارسال: #1
خوراکی هایی از گرجستان
غذا در کشور گرجستان به بهترین نحو معرف فرهنگ این کشور است. غذاهای گرم، چسبناک و خوشایندی مانند خاچاپوری (نان پرشده با پنیر) به‌ خوبی با ماتاسونی (ماست ترش) به تعادل می‌ رسند. گیاهانی مانند ترخون، جعفری، شوید و گشنیز به ‌خوبی با گردو و سیر مخلوط می ‌شوند تا یک سس قوی و سیرکننده ایجاد کنند. این مطلب برگرفته از سایت تور گرجستان است .
خاچاپوری (خاچاپوری)
هیچ سفری به گرجستان بدون خوردن خاچاپوری تکمیل نخواهد شد و یا حتی ممکن است چنین سفری ممکن نباشد. این نان نرم و گرم که با پنیر پر شده است، به ‌قدری لذیذ است که انگار با چکیدن هر تکه محتویاتی داخل آن، مایعی دلربا به دهان شما وارد می‌شود. مدل اصلی این نان به ‌صورت گرد بوده و از پنیر پر شده است ولی مدل‌ه ای دیگری از آن نیز وجود دارند که برای نمونه می ‌توان به مدلی که روی آن تخم ‌مرغ ریخته شده است (خاچاپوری آدجاریان)، مدلی که بسته چهار لایه خمیر، خاچاپوری ترخون، قارچ و پای‌ های پرشده با برنج اشاره کرد.می ‌توان گفت که بهترین خاچاپوری را می ‌توان در خانه ‌ها و زمانی که به‌ صورت تازه برای صبحانه پخته می‌ شوند تجربه کرد (برای ما این تجربه در تفلیس و کیسی خوی بود) یافت. در سوانتی نیز نسخه ‌ای از خاچاپوری وجود دارد که با تره پر می ‌شود. اگر در اقامت خود در گرجستان با یک خانواده سروکار ندارید، ناامید نشوید زیرا در هر گوشه ‌ای از تفلیس می ‌توانید دکه ‌های خاچاپوری فروشی بیابید.
بدریجان نیگزیت (Badrijan Nigzit)
نوارهای بادمجان سرخ ‌شده ای که تخت بریده شده ‌اند و روی آن‌ ها با رب گردو پرشده است. این غذای ترش و شیرین، یکی از گزینه ‌های مورد علاقه شما خواهد شد.
موشمالا (Mushmala)
این میوه یک میوه خرمالویی رنگ و آبدار است که اندازه آن تقریبا به ‌اندازه یک گردو است. هسته‌ های تیره و براق آن نیز شبیه به سنگ ‌های تزئینی چشم ببری است و حتی می ‌توانید با آن به انجام بازی مانکالا (Mancala) بپردازید.
لوبیانی (Lobiani)
این نان، تقریبا شبیه به خاچاپوری است ولی با عصاره لوبیا پر شده است و به همین دلیل نیز از خاچاپوری اصلی که با پنیر پر می‌ شود، سالم ‌تر است.
مچادی (Mchadi)
این مورد در حقیقت، نان ذرت گرجستانی است و به‌ قدری سبک است که احساس می‌ کنید که هم‌ وزن یک کاغذ است. این نان معمولا به ‌صورت همزمان با لوبیو خورده می‌شود.
چاکاپولی (Chakapuli)
سوپ گوشت بره و سبزیجات که معمولا در تعطیلات ویژه ‌ای مانند عید پاک خورده می ‌شود.
خوبدری (Kubdari)
این غذا تقریبا شبیه به خاچاپوری است که با تکه ‌های کوچک گوشت، ادویه و پیاز پر شده است. این وعده یکی از غذاهای ویژه سوانتی ها است. برای خوردن این غذا می ‌توانید به رستورانی در توقف گاه بین زوگدیدی (Zugdidi) و مستیا رفته و یا به سراغ خانه ‌ای که در مسیر مستیا به اوشگولی (Ushguli) قرار دارد بروید.
تاتارا (Tatara)
این شیرینی از عصاره جوشانده شده و فشرده شده انگور درست شده است. برای درک بهتر این غذا می ‌توانید آن را به ‌عنوان یک رولت میوه با شکر اضافه در نظر بگیرید.




 
15-03-2017 02:12 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  واقعیت هایی که شما را به روسیه می کشاند youka 0 4 19-07-2017 06:24 PM
آخرین ارسال: youka
  برای سفرهای خارجی چه واکسن هایی باید بزنیم؟ youka 0 44 23-06-2017 04:45 PM
آخرین ارسال: youka
  راه هایی برای فروش لباسی که طراحی کرده ایم maya2015 0 39 20-06-2017 07:10 PM
آخرین ارسال: maya2015
  خانه هایی زیبا و خنک بدون کولر maya2015 0 82 03-05-2017 06:28 PM
آخرین ارسال: maya2015
  سوغاتی، غذا و رستوران های گرجستان youka 0 103 25-03-2017 03:17 PM
آخرین ارسال: youka
  ۵ دلیل خوب برای سفر به گرجستان youka 1 201 24-03-2017 09:43 AM
آخرین ارسال: hastina
  پارک ۶ می پارکی رویایی در باتومی گرجستان youka 0 156 15-03-2017 03:02 PM
آخرین ارسال: youka
  گوشه هایی کمتر دیده‌شده از فرهنگ مردم گرجستان youka 0 146 15-03-2017 02:37 PM
آخرین ارسال: youka
  رانندگی در گرجستان از سکون تا جنون youka 0 146 15-03-2017 01:41 PM
آخرین ارسال: youka
  برای آنهایی که قصد سفر به گرجستان را دارند youka 0 153 14-03-2017 05:24 PM
آخرین ارسال: youka

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان