زمان کنونی: 27-03-2017, 12:00 PM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدارک مورد نیاز ویزای آفریقای جنوبی
نویسنده پیام
eshghesafar آفلاین
مدیریت کل
*******

ارسال‌ها: 156
تاریخ ثبت‌نام: Jul 2014
اعتبار: 30
Thanks: 268
Given 47 thank(s) in 46 post(s)
ارسال: #1
مدارک مورد نیاز ویزای آفریقای جنوبی
ویزای آفریقای جنوبیمدارک مورد نیاز ویزای آفریقای جنوبی[size=12pt]مدارک مورد نیاز ویزای آفریقای جنوبی[size=12pt]کلیه مدارک مورد نیاز مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی مانده و مورد بررسی قرار خواهد گرفت .[size=12pt]ده مدرکی که برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی باید حتما همراه داشته باشید:[size=12pt]یک: شناسنامه ایرانی[size=12pt]دو: گذرنامه
[size=12pt]اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده تهیه کنید.[size=12pt]سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
[size=12pt]توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.[size=12pt]چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق[size=12pt]پنج: اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:[size=12pt]· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
[size=12pt]· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
[size=12pt]· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
[size=12pt]· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
[size=12pt]· برای مشاغل آزاد: ترجمه‌ی جواز کسب و یا کارت بازرگانی
[size=12pt]شش: مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
[size=12pt]هفت: ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
[size=12pt]هشت: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد آفریقای جنوبی[size=12pt]نه: واچر هتل برای کل مدت اقامت[size=12pt]ده: کل هزینه‌ی ویزا که ١٥٠٠٠٠ تومان برای هر نفر است.[size=12pt]معمولاً بررسی مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته طول می‌کشد.[size=12pt]چنان چه هتل یا پرواز را از طریق زورق خریده باشید، زورق به عنوان کارگزار ویزا را برای شما اقدام می‌کند.[size=12pt]جهت مشاوره رایگان در مورد ویزای آفریقای جنوبی و تور آفریقای جنوبی و همچنین رزرو هتل در آفریقای جنوبی و رزرو بلیط هواپیما در آفریقای جنوبی با شماره 02187170 و 02188505454 تماس حاصل فرمایید.[size=12pt]www.gashtonline.com
23-02-2017 12:35 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Question شرایط ویزا افریقای جنوبی farzane 1 809 16-07-2016 06:55 PM
آخرین ارسال: shimaaa

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان