زمان کنونی: 26-02-2018, 03:18 AM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخذ ویزا
نویسنده پیام
farzane آفلاین
Senior Member
****

ارسال‌ها: 381
تاریخ ثبت‌نام: Aug 2014
اعتبار: 16
Thanks: 0
Given 41 thank(s) in 37 post(s)
ارسال: #1
اخذ ویزا
مدارک لازم برای اخذ ویزای هند :
اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
عکس 3 در 4 رنگی زمینه سفید 2 قطعه
کپی از تمام صفحات شناسنامه
بلیط رفت و  برگشت به یکی از شهرهای کشور هندوستان
فرم مخصوص که توسط آژانس مسافرتی در اختیار مسافر قرار می گیرد.
شرایط اخذ ویزا :
ویزا توریستی هند 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما 30 روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
اخذ ویزا هند به صورت عادی 14 روز کاری زمان لازم دارد اما در شرایط فوری 7 روز کاری زمان می برد.
اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید کامل و صحیح باشد در غیر اینصورت اخذ ویزا با مشکل مواجه خواهد شد.
مسافرانی که ویزا گرفته اند تا 6 ماه پس از تاریخ دریافت ویزا نمی توانند برای ویزای جدید اقدام نمایند.
برای اخذ ویزای هند هر نفر جداگانه باید یک پاسپورت داشته باشد.
 
09-08-2014 01:22 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
souri92 آفلاین
Member
***

ارسال‌ها: 151
تاریخ ثبت‌نام: Apr 2016
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 2 thank(s) in 2 post(s)
ارسال: #2
RE: اخذ ویزا
چقدری هزینه داره؟

امیدوار بود آدمی به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان
25-10-2017 01:18 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ehsankhodayari آفلاین
Member
***

ارسال‌ها: 216
تاریخ ثبت‌نام: Dec 2017
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 3 thank(s) in 3 post(s)
ارسال: #3
RE: اخذ ویزا
هند دومین کشور جهانه که بخاطر جاذبه های گردشگری زیادی که دارد باعث شده سالانه میلیون ها نفر با اهداف مختلف کار،تحصیل،گردش و... به این کشور سفر کنند.
از انواع ویزا های این کشور برای گردشگران تور هند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویزای توریستی:
برای کسانی که به قصد گردش و تفریح به این کشور سفر میکنند که با این ویزا نمیتوانند اجازه ی کار یا اقامت بیش از حد مجاز را داشته باشند. این ویزا به صورت یک ماهه و بدون امکان تمدید در این کشور برای گردشگران صادر میشود.
جهت دریافت این ویزا که 3 ماه اعتبار دارد حضور متقاضی،مصاحبه و انگشت نگاری الزامیست.
ویزای کاری:
کار در هند محدود است و فقط در اقتصاد های در حال رشد میتوان کار کرد.
در سیستم کاری این کشور استاندارد های لازم کسب و کار رعایت نشده و قابل رقابت در سطح بین المللی را ندارد.


 

TopLED , تابلو LED , تابلو روان , تابلو ال ای دی , تلویزیون شهری
16-12-2017 11:28 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ehsankhodayari آفلاین
Member
***

ارسال‌ها: 216
تاریخ ثبت‌نام: Dec 2017
اعتبار: 0
Thanks: 0
Given 3 thank(s) in 3 post(s)
ارسال: #4
RE: اخذ ویزا
ویزای هند یکم دردسر داره ولی بعدش خیلی حال میده با تور هند سفر کنین و از دیدنی هاش لذت ببرین.

TopLED , تابلو LED , تابلو روان , تابلو ال ای دی , تلویزیون شهری
24-12-2017 05:30 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان