زمان کنونی: 22-10-2017, 02:38 AM میهمان گرامی خوش امدید :       یا    

[-]
جست و جو


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخذ ویزا
نویسنده پیام
farzane آفلاین
Senior Member
****

ارسال‌ها: 381
تاریخ ثبت‌نام: Aug 2014
اعتبار: 16
Thanks: 0
Given 41 thank(s) in 37 post(s)
ارسال: #1
اخذ ویزا
مدارک لازم برای اخذ ویزای هند :
اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
عکس 3 در 4 رنگی زمینه سفید 2 قطعه
کپی از تمام صفحات شناسنامه
بلیط رفت و  برگشت به یکی از شهرهای کشور هندوستان
فرم مخصوص که توسط آژانس مسافرتی در اختیار مسافر قرار می گیرد.
شرایط اخذ ویزا :
ویزا توریستی هند 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما 30 روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
اخذ ویزا هند به صورت عادی 14 روز کاری زمان لازم دارد اما در شرایط فوری 7 روز کاری زمان می برد.
اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید کامل و صحیح باشد در غیر اینصورت اخذ ویزا با مشکل مواجه خواهد شد.
مسافرانی که ویزا گرفته اند تا 6 ماه پس از تاریخ دریافت ویزا نمی توانند برای ویزای جدید اقدام نمایند.
برای اخذ ویزای هند هر نفر جداگانه باید یک پاسپورت داشته باشد.
 
09-08-2014 01:22 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان